Yaşlılar Nilüfer Gölü'nde Nefes Aldı

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediyesi ve Biga Kent Konseyi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında huzurevi sakinlerini Nilüfer Gölü'nde ağırladı.

Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevi’nde kalan yaşlıların doğanın güzellikleri içinde nefes almalarını ve mutlu bir gün geçirmelerini hedefleyen Biga Belediyesi ve Biga Kent Konseyi 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında program düzenledi.

Biga Belediyesi'ne ait otobüs ile huzurevinden Nilüfer Gölü'ne getirilen yaşlılar doğayla baş başa güzel bir gün geçirdi. Programa, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Orman İşletme Müdürü İhsan Tunç, Biga Kent Konseyi Metin Tatlı, Biga Huzurevi Müdürü Aysun Sansak ve huzurevi sakinleri katıldı. 

Yaşlılarla sohbet eden, hal ve hatırlarını soran Başkan Erdoğan, "Biga Kent Konseyi tarafından düzenlenen BİSEV Huzurevi sakinlerinin katılım sağladığı Nilüfer Gölündeki etkinliğe katıldık. Huzurevi sakinlerimizle sohbet ettik, Nilüfer Gölündeki çalışmalarda sona gelindi, bittiğinde ilçemizi ziyarete gelen misafirlerimizin gözde mekanı olacak" açıklamasında bulundu. 

X