18 Eylül Kurtuluş Trap Atışları Yapıldı

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında trap atışı yarışması ve ödül töreni düzenlendi.

Biga Belediyesi’nin, Yeşilada Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü ile birlikte düzenlediği geleneksel trap atışı yarışmasında sporcular atışlarını gerçekleştirdi. 

Profesyonel, skeet ve amatör kategorilerde gerçekleşen yarışmada kupa, altın ve madalya ödülleri Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci ile Belediye Meclis Üyesi Gökhan Demirkol tarafından takdim edildi.

Biga Yeşilada Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Fatih Atan, organizasyonda yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a ve yarışmaya katılan sporculara teşekkür etti.

Profesyonel kategoride birinci Sezai Meriç, ikinci Murat Kaplan, üçüncü ise Mehmet Kızıl; skeet kategoride birinci Süleyman Umut, ikinci İbrahim Girgin üçüncü ise Mehmet Kızıl; amatör kategoride birinci Görkem Türk, ikinci Özcan Murat üçüncü ise Ahmet Etiz oldu.

X