1915 Çanakkale Köprüsü'nden Yürüyerek Asya'dan Avrupa Kıtasına Geçildi 

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, aralarında Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da olduğu protokol ve üniversite öğrencileriyle 1915 Çanakkale Köprüsü'nden yürüyerek geçti. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 18 Mart 2022 Cuma günü açılacak olan 4 bin 608 metre uzunluğundaki 1915 Çanakkale Köprüsü'nden yürüyerek Asya'dan Avrupa kıtasına geçti. Yaklaşık 70 dakika süren kıtalar arası geçişin ardından köprünün Avrupa yakasında konuşma yapan Karaismailoğlu, dünyaya Türk'ün gücünü, vatan sevgisini gösterdiği kadim tarihe tanıklık eden Çanakkale'de bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı açıklamada, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen programa gittik. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışına az zaman kaldı. Yakın illerden köprümüzü görmeye gelen üniversite öğrencilerini ağırladık. Programa; Ak Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, Ak Parti Çanakkale İl Başkanımız Naim Makas ve yönetimi ,Mhp Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım ve yönetimi, Ak Parti Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanımız Nejat Önder, Karabiga Belediye Başkanımız Ahmet Elbi, Ak Parti Biga İlçe Başkanımız Nihat Borazan ve Ak Parti Biga İl Genel Meclis Üyemiz Saim Yılmaz ile birlikte katıldık” dedi. 

X