Aramıza Hoşgeldin Minik Bigalı

Biga Belediyesi, yeni doğan bebeklere hediye paketi vererek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletiyor.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın eşi Feride Erdoğan, Biga Belediyesi’nin “Aramıza Hoşgeldin Minik Biga’lı” projesi kapsamında dünyaya gözünü yeni açan bebeklerin ailelerine ziyarette bulunarak hediyelerini takdim ediyor.

Biga Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Aramıza Hoşgeldin Minik Biga’lı projemiz kapsamında Başkanımız Bülent Erdoğan’ın eşi Feride Erdoğan yeni bebeği olan ailelerin sevincini paylaşmaya devam ediyor. Tüm bebeklerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyoruz” denildi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın eşi Feride Erdoğan’ın kendilerini ziyaret etmelerinden mutlu olan aileler ise teşekkür etti.