Başkan Erdoğan: 2023 Hedeflerimize Emin Adımlarla İlerliyoruz

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı'nın 98’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyet’in Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ve 98 yılda üretilen bütün kazanımlarıyla ilelebet yaşatılacağını söyleyen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, tüm zorluk ve engellemelere rağmen 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlenildiğini belirtti. Başkan Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz.” diyerek bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98’inci yıldönümünü kutlamanın, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Vatanın istiklalini ve istikbalini savunmak, bağımsızlığını canı pahasına korumak için emperyalist işgalcilere karşı onur savaşı veren bir milletin küllerinden yeniden doğuşuyla kavuşulan Cumhuriyet’i birlik ve beraberlik içerisinde inşallah ilelebet yaşatacağız. Milli Mücadele'nin taçlandığı 29 Ekim 1923’te yeni bir diriliş ve yükseliş başladı. Gücünü köklü tarihinden ve haklı davasından alan Türkiye Cumhuriyeti, bölgesel ve küresel olarak dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olarak yerini aldı. Dünyanın gıpta ile baktığı memleketimizde, gençlerimizle el ele vererek çok daha aydınlık yarınları birlikte kuracağız. İnşallah özellikle teknolojik, ekonomik ve dev yatırımlarla Türkiye’mizi ileriye, ay yıldızlı bayrağımızı zirveye taşıyacağız. Modern ve demokratik yapımızla dünyanın en saygın ülkelerinden biri olarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkarmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Cesaret, fedakarlık ve çalışkanlıkla elde ettiğimiz kazanımlarımızı koruyarak Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 için koyduğumuz hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeyi sürdürüyoruz. Tabi ülke olarak önümüze çıkarılan tüm engellemelerde görüyoruz ki Milli mücadele hala devam ediyor. Tüm zorluklara rağmen rağmen Cumhuriyet’in kazanımlarını geliştirmeye devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizi bizlere miras bırakmış olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum."