Başkan Erdoğan, Bakan Karaismailoğlu İle Buluştu

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 18 Mart 2022’de açılışı yapılacak olan dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü 1915 Çanakkale Köprüsü’nde incelemelerde bulunmak üzere Lapseki’ye geldi. Bakan Karaismailoğlu’nun programına eşlik eden Başkan Erdoğan, bir araya geldiği Bakan Karaismailoğlu ile Biga’daki projelere yönelik görüşme gerçekleştirdi.

Çanakkale Fedakarı Bigalı Mehmet Çavuş Belgeseli’nde de bahseden Başkan Erdoğan, Bakan Karaismailoğlu’na Mehmet Çavuş’un minyatür biblosunu hediye etti. 

Başkan Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ve  AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas’ın bir araya geldiği görüşmeye katıldı. 

Program kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bursa Bölge Müdürü Ömer Güzel ile de görüşen Başkan Erdoğan, Biga’daki çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

X