Başkan Erdoğan Direksiyonda, Bigaspor Biga İçin Yollarda

Bigaspor, 29 Eylül Perşembe günü Menemen FK ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakası için Biga'dan uğurlandı.

Ziraat Türkiye Kupası 1'inci Eleme Turu'nda Bölgesel Amatör Lig ekibi Bigaspor, TFF 3'üncü Lig temsilcisi Akhisarspor'u 1-0 yenmişti.

Şimdi ise Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakaları heyecanı yaşanıyor.

Bigaspor 29 Eylül Perşembe günü Menemen FK ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakası için Biga Belediye Meydanı'ndan uğurlandı. Programa, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Bigaspor Kulüp Bşakanı İbrahim Küçük ve yöneticiler katıldı.

Futbolculara moral veren ve başarılar dileyen Başkan Erdoğan, belediyeye ait otobüsün direksiyonuna geçerek yola çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Eleme maçında Bigaspor- Menemen FK karşılaşması 29 Eylül Perşembe günü saat 17:00'de A SPOR'dan canlı olarak yayınlanacak.