Başkan Erdoğan Güne Pazaryerinde Başladı

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Çarşamba pazarında güne başlayıp pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek, talep ve önerileri dinledi.

Biga Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan Çarşamba pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, güne ziyaretle başladı.

Pazarcı esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Erdoğan, pazar tezgahlarını gezerek hem esnafın hem de vatandaşların istek ve talepleri dinledi. Başkan Erdoğan, ayrıca Kovid-19 pandemisiyle mücadele kapsamında maske, mesafe ve temizlik kurallarına yönelik uyarılarda bulundu. 

Başkan Erdoğan, “Gönülden gönüle kurduğumuz köprüleri kuvvetlendirmeye devam ediyoruz. Bugün güne pazar yeri ziyaretimiz ile başladık. Pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek talep, öneri ve sorunlarını dinledik. Esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar, hemşehrilerimize de iyi alışverişler diledik. Bilindiği üzere tüm dünyayı, ülkemizi ve şehrimizi etkileyen Koronavirüs pandemisiyle mücadele kapsamında pazar yerimizde gerekli dezenfekte çalışmalarını yaparak önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Ayrıca pazar kurulumunu Salı ve Çarşamba olmak üzere iki güne çıkardık. Zorlu günlerden geçtiğimiz bu süreçte maske, mesafe ve temizlik kurallarına herkes çok dikkat etmeli. Kurallara uyan tüm pazarcı esnafımıza ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu sıkıntılı süreci hep birlikte sabrederek ve kurallara uyarak atlatacağız” açıklamasında bulundu.

X