Başkan Erdoğan: Her Zaman Bigasporumuzun Yanındayız

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Bigaspor’un Olağan Kongresi’ne katılarak “Her zaman kulübümüzün yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Bigaspor Olağan Genel Kurul Toplantısı İçişleri Bakanlığı’ndan alınan izin ile Bigaspor Tesislerinde yapıldı. Mevcut başkan Serkan Özkan tek liste ile girdiği seçimlerde tekrar Bigaspor başkanlığına seçildi. 

Bigaspor Başkanı Serkan Özkan yaptığı açıklamada " Bu sezon malesef şanssız bir sezon geçirdik. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan covid 19 virüsü nedeniyle ligleri tamamlayamadık. Bu süreçte takımımız ile ilgili başvuruları gerekli yerlere yaptık fakat haksız bir şekilde adaletli olmayan bir yönetimle yine bal liginde kaldık. Başkanlığım dönemimde her zaman yanımda olan Biga Kaymakamımız Mustafa Can'a, Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan'a ve tüm destekçilerimize teşekkür ederim" dedi. 

"BİGASPORUMUZA TOPYEKÜN SAHİP ÇIKMALIYIZ"

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ise yaptığı konuşmasında, “Kulübümüzün kuruluşundan bu güne kadar yönetimde görev alan hem yönetici hem de hocalarımızı saygıyla, ahirete göç edenleri de rahmetle anıyorum. Sevdası, aşkı ve derdi olmayan bu tür faaliyetlerde görev almıyor ve almamış. Ben öncelikle burada görev alan arkadaşları da tebrik ediyorum. İnşallah 2020-2021 sezonunun koyduğumuz hedefler doğrultusunda başarılı olacağına inanıyorum. Biz her zaman Bigaspor’un hem de Biga’daki tüm kulüplerimizin Biga Belediyesi olarak yanındayız. Gerek nakdi gerek malzeme gerekse de ulaşım konusunda her zaman kulüplerimizin yanındayız. Bilindiği gibi Bigaspor kulübümüzün binasında da ihtiyaç olan çalışmaları göreve geldiğimiz ilk günde başlatmış ve tamamlamıştık. Biga’daki spor kulüplerimizin maalesef düzenli bir geliri olmadığı için zorluk yaşanıyor. Bu zorlukları beraber aşmak adına Biga’mızın Bigasporuna ve diğer kulüplerine topyekün sahip çıkmalıyız. Bu süreçte de Biga’mızın iş adamlarına, sanayicilerine ve Bigaspor’a sahip çıkan tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ederken, yeni sezonda başarılar diliyorum”  ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Serkan Özkan tarafından Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve geçmiş dönem yöneticilerimizden Arda Bozkurt ve Müfit Yardımcı’ya teşekkür plaketi takdim edildi. Yeni Yönetim Kurulu ise Serkan Özkan, Fatih Karan, İlhan Kaçar, Serdar Metin, Serdar Balta, Serdar Seçilen, Ali Demirkol, Önder Yavaşça, Fatih Engin, Servet Kahraman, Levent Şahin, Erkan Çevik ve Emre Dıramalı’dan oluştu.

X