Başkan Erdoğan, Kreş Öğrencilerinin Heyecanını Paylaştı

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediyesi bünyesindeki kreşlerde eğitim - öğretim hayatına başlayan öğrencileri ziyaret eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan heyecanlarını paylaştığı çocuklara fıstık çamı fidanı hediye etti.

Özel Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi, Özel Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Özel Biga Belediyesi Eczacı Zübeyde Aydın Kreş ve Gündüz Bakımevi minik öğrencileri okul öncesi eğitimlerine başladı.Kreşleri ziyaret eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, öğrencilerin heyecanlarına ortak olarak onlarla yakından ilgilendi ve sohbet etti. Başkan Erdoğan’a, Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner eşlik etti.

2021-2022 eğitim - öğretim yılına başlayan kreşlere ziyarette bulunan Başkan Erdoğan, mutluluk ve heyecanları gözlerinden okunan miniklerle yakından ilgilenerek toprakla buluşturmak üzere fıstık çamı fidanı hediye etti.  

Başkan Erdoğan, “Minik yavrularımızın, müdürlerimizin, öğretmenlerimizin, personelimizin ve ailelerimizin yeni eğitim ve öğretim sezonlarının hayırlı olmasını diliyorum. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen pandemi nedeniyle bir süre okullarımıza ara vermiştik. Normalleşme süreçlerinde ise Belediyemizin yaz okullarını tedbirlere riayet ederek açmıştık. Geçtiğimiz günlerde de Eczacı Zübeyde Aydın Kreş ve Gündüz Bakımevimizin açılışını gerçekleştirdik. Biga Belediyesi olarak eğitime önem vermeye devam edeceğiz. Kreşlerimiz özellikle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ilk eğitimlerini kreşlerde almaları dolayısıyla büyük önem arz ediyor. Çocuklarımız ilk burada sosyalleşiyor, ilk burada özgüven kazanıyor. Kreşlerimiz sınıfları, oyun alanları, uyku odaları ve yemekhaneleri ile donanım ve imkanlar yönünden verimli bir hizmet sağlıyor. Ziyaret ettiğimiz kreşlerimizdeki çocuklarımızın heyecan ve mutluluğunu paylaştık. Bir fidan bir öğrenci diyerek hem geleceğe nefes olmak hem de yavrularımıza örnek olmak için fıstık çamı fidanı hediye ettik. Her birini çocuklarımız adına toprakla buluşturacağız. Tüm gücümüzle gelecek nesiller için çalışmayı sürdürüyoruz” dedi.

X