Başkan Erdoğan: Lütfen Biraz Daha Sabır Biga’m

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınladığı mesajında Bigalılar’dan evde kalmalarını isteyerek önemli uyarılarda bulundu.

Başkan Erdoğan, masajında şunları  söyledi:

“Değerli hemşehrilerim;

İlçemizde de artış gösteren koronavirüs vakalarını en aza indirmek hepimizin alacağı tedbirlere bağlıdır. Sizlerden ricam lütfen evlerinizde kalın.

Mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmanız halinde üzülerek söylüyorum ki ilçemizde hem vaka sayılarımız hem de can kayıplarımız artacaktır.

20 yaş altı kardeşlerim, 65 yaş üstü kıymetli büyüklerim ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımdan dışarı çıkma yasağına uymalarını tekrar tekrar rica ediyorum.

İhtiyaçlarınız için  0286 316 49 64 nolu telefondan Vefa Destek Birimimize ulaşabilirsiniz.

Evde sıkılıyorum demeyin, eminim ki hastalığa yakalanmanız halinde evde sıkılmayı 14 gün hastane odasında tek başınıza mücadele etmeye tercih edersiniz. Bu zorlu süreci atlatıp hayallerimize bir an önce kavuşmak için; vakit evde kalma vakti, vakit tedbir alıp kurallara uyma vakti.

Lütfen biraz daha sabır Biga’m! Bugünleri de atlatacağız.”