Başkan Erdoğan, Muhtarlar Gününü Kutladı

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi.

Biga’daki muhtarlar günü kutlamasının ilk programı Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Servi, İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat ve Biga Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Zihni Şenkal, mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla düzenlendi. 

Başkan Erdoğan programın ardından Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ve AK parti Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi Bülent Korkmaz ile birlikte Biga Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın diğer buluşması merkez mahalle muhtarlarıyla oldu. Başkan Erdoğan, Şirintepe Mahallesi Muhtarı Necati Arı, Hamdibey Mahallesi Muhtarı Saim Özcan, Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Kurt, Turan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kaya, Yeniceköy Mahallesi Muhtarı Recayi Esen, Esentepe Mahallesi Muhtarı Salih Baydemir ve İstiklal Mahallesi Muhtarı Osman Arda ile bir araya gelerek 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. Buluşmada aynı zamanda mahallelerdeki problemler masaya yatırılıp, talep, şikayet ve öneriler dinlenerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Erdoğan ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya giden Çanakkale bölge muhtarlarını yolculuk öncesi Atatürk Kültür Merkezi’nde ağırladı. Başkan Erdoğan, “Devlet ile millet arasında köprü kurarak özveriyle çalışan, başarımızda ve ortak çalışma kültürümüzde büyük pay sahibi olan kıymetli muhtarlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi. 

Başkan Erdoğan muhtarlar gününü kutlayarak yaptığı değerlendirmede, “Dеmоkrаsi zincirinin ilk hаlkаsını оluşturаn muhtаrlık tеşkilаtı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.

X