Başkan Erdoğan, Pazarcı Esnafıyla Buluştu

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Çarşamba pazarında güne başlayıp pazarcı esnafıyla kahvaltı yaptı.

Biga Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan Çarşamba pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, esnafın kahvaltı davetine katıldı.

Pazarcı esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Erdoğan, pazar tezgahlarını gezerek hem esnafın hem de vatandaşların istek ve talepleri dinledi.

Önemli olanın gönülden gönüle köprü kurmak olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, “Bugün güne pazar yeri ziyaretimiz ile başladık. Pazarcı esnafımızın kahvaltı davetine icabet ederek keyifli bir masada buluştuk. Bizler bu masaları adeta gönül sofraları olarak adlandırıyoruz. Ardından pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek talep, öneri ve sorunlarını dinledik. Esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar, hemşehrilerimize de iyi alışverişler diledik. Derdimiz, halkımızı ve esnafımızı dinlemek her zaman onların yanında olmaktır. Güzel sohbetleri için gönülden teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.