Başkan Erdoğan: Rehberimiz Her Zaman Hemşehrilerimiz Oldu

Resim
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, konuk olduğu Boğaz TV’de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Boğaz TV’de yayınlanan Güncel Özel programına katılan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri hakkında bilgi verirken, şehirde tamamlanan ve devam eden projelere yönelik de açıklamalarda bulundu. 

Çanakkale’nin en büyük ilçesi Biga’nın tarım, hayvancılık, sanayi, eğitim ve birçok alanıyla dinamik bir yapıda olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, hemşehrilerinin her zaman rehberi olduğunu ve Biga’da 3 yılı aşkın süredir güzel işler yaptıklarını söyledi. 

Başkan Erdoğan, göreve geldikleri günden bu yana tasarruf belediyeciliği yaptıklarını, 123 milyon TL borçla teslim aldıkları Biga Belediyesi’nin borcunun onlarca yatırımla beraber çok az artarak 130 milyon TL civarında olduğunu belirtti. 

Biga’ya kazandırdıkları projelere ve yapılan çalışmalara değinen Başkan Erdoğan, Adapark, Mehmet Akif Ersoy Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Kıbrıs Şehitleri Prestij Caddesi, Millet Bahçesi, Et Entegre Tesisi, Tır ve Kamyon Garaji, Sosyal Konut ve E-imar ile Kent Rehberi gibi birçok proje hakkında bilgi vererek, Biga’ya hizmeti anlattı. 

X