Başkan Erdoğan ve Eşi Feride Erdoğan Anneler Gününü Kutladı

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla ziyaretlerde bulunarak annelere karanfil verdi.

Gönül belediyeciliği misyonuyla gönül köprüleri kuran Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan eşi Feride Erdoğan ile birlikte 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini ve özel çocukların annelerini ziyaret ederek karanfil hediye etti. 

Anlamlı günde anlamlı ziyaretler yapan Başkan Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, aynı zamanda sokaklarda karşılaştığı annelere kimi zaman yolda kimi zamansa pencereye, balkona uzanarak hal hatır sordu ve karanfil verdi. Bir annenin ise pencereden aşağı uzattığı kovasına Başkan Erdoğan karanfil bıraktı.

Annelerin baş tacı olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, “Başımızın tacı şehit annelerimiz ile özel çocuklarına büyük fedakarlıklarla bakan annelerimizi Anneler Günü’nde yalnız bırakmadık. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ayrıca sokaklarımızda karşılaştığımız kıymetli annelerimize de karanfil vererek anneler gününü kutladık. Annelerimiz bizim en kıymetlimiz” dedi.

X