Başkan Erdoğan, YKS Öğrencilerini Yalnız Bırakmadı

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, YKS’ye giren öğrencileri sınava girdikleri okul önünde ziyaret ederek heyecanlarını paylaşıp başarılar diledi.

Biga Belediyesi, 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) okul önlerinde kurduğu stantlarda öğrenciler ve ailelerine ikramlarda bulunurken, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci sınava giren tüm öğrencilerin heyecanını paylaşarak başarılar diledi.

Öğrencilerle ve aileleriyle sohbet eden Başkan Erdoğan, her bir gencin hayallerine ulaşmasını temenni ederek her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, “YKS’ye giren öğrencilerimizin ve ailelerinin yanındaydık. Başkan Yardımcılarımız Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci ile birlikte Biga’mızdaki tüm okulların önüne kurulan stantlarımızda sınava giren öğrencilerimizin ve ailelerimizin heyecanına ortak olduk. Gençlerimizin hayırlı sonuçlar almasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

X