Başkan Erdoğan'a ziyaretçi akını

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Belediye ile ilgili çalışmaların yanı sıra mesaisinin bir bölümünü tebrik ziyaretlerine ayırıyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından 12 Nisan’da mazbatasını alarak Biga Belediye Başkanlığı görevine başlayan Bülent Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Makamına yoğun ziyaretlerin gerçekleştiği Başkan Erdoğan, tebriklerini ileterek görevinde başarılar dileyen vatandaşlar, esnaf, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle tek tek ilgilenerek sohbet ediyor.

Başkan Erdoğan’ın ziyaretlerde özellikle vurguladığı cümleler ise, “Biga hepimizin. Biga’mızı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz” oluyor.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erdoğan, “Hayırlı olsun dileklerini ileten herkese, birlikte mesai yapacağımız muhtarlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımızın müdür ve çalışanlarına, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine, belediye personelimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bizlere güvenen, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen ve teveccühleriyle bize bu mukaddes görevi veren, makamın asıl sahibi tüm hemşehrilerime güzel dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biga Belediye Başkanlığı makamı vatandaşlarımızın bizlere emanetidir. Emanetinize namusumuz gibi sahip çıkacağız ve ortak akılla belediyemizi yöneteceğiz” dedi.

 

X