Başkan Erdoğan'dan Kovid-19 Uyarısı

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, yayınladığı mesajında sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanım kurallarına uyulması gerektiğini aksi taktirde vaka sayısının arttığını söyledi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, her vakanın ve vefatın kendilerini derinden üzdüğünü belirttiği mesajında şunları kaydetti:

"Kıymetli büyüklerim, değerli anne babalar ve sevgili gençler;

Ülke ve millet olarak mücadele ettiğimiz Kovid-19 salgınında kontrollü sosyal hayat dönemindeyiz. Ancak salgın hızla yayılmaya, sağlığımızı tehdit etmeye devam ediyor ve her vaka bizi derinden üzüyor. Kovid-19'un en iyi dostunun rehavet olduğunu unutmayarak lütfen tedbiri elden bırakmayalım.

Bu zorlu mücadelede bizlere de önemli görevler düşüyor. Alınan her önlemin, bizim, büyüklerimizin, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın sağlığı için olduğunun farkına vararak, sorumlu hareket etmemiz gerekiyor. Tedbirden en ufak bir ödün vermeden lütfen sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanım kurallarına uyalım ve sevdiklerimizi uyaralım.

Sağlığımız her şeyden önemli, sağlıcakla kalın."