Başkan Erdoğan'dan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na Destek

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 maaşını bağışlayarak destek oldu. Başkan Erdoğan ayrıca, hayırsever iş insanlarına ve hemşehrilerine çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Koronavirüs salgınından etkilenen ihtiyaç sahiplerine yönelik 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da destek verdi.

Başkan Erdoğan, sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoda 1 maaşını kampanyaya bağışladığını belirtti ve şu açıklamayı yaptı:

"Çok kıymetli Bigalı hemşehrilerim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na ben de 1 maaşımı bağışlıyorum. Az çok demeden hayırsever iş insanlarımızı ve kıymetli hemşehrilerimizi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Biz bize yeteriz Türkiyem."