Başkan Erdoğan’dan Topluluk Tanıtım Stantlarına Ziyaret

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, öğrenci topluluklarının Biga İİBF Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi'nde kurduğu stantları ziyaret etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi'nde öğrenci toplulukları tarafından kurulan yeni dönem tanıtım stantlarının bir ziyaretçisi de Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan oldu.

Başkan Erdoğan, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve BİİF Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, İlçe Jandarma Komutanı Ufuk Erikli, İlçe Emniyet Müdürü Aladdin Tekin, BİİF Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Devran ve akademisyenler ile birlikte yeni dönemde üniversite öğrenci topluluklarının kendilerini tanıttığı stantları ziyaret etti.

Topluluk tanıtım stantlarını gezerek topluluklar ve çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Erdoğan, öğrencilerle sohbet ederek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve BİİF Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Kızılay standı ve kan bağış otobüsünü de ziyaret ederek farkındalık oluşturmak için kan bağışında bulundu.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle sona erdi.

 

X