Başkan Erdoğan’dan Yeni Yıl Ziyaretleri

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, yeni yıl dolayısıyla hemşehrilerini ve yeni yıla görevi başında giren çalışanları ziyaret etti. 

2022 yılına veda ederken ziyaretlerine devam eden Başkan Erdoğan, eşi Feride Erdoğan ile birlikte misafir olduğu evlerde 7’den 70’e herkesin yeni yılını kutladı. Çocuklara hediyeler veren, onların mutluluğuna şahit olan Başkan Erdoğan ailelerle sohbet ederek, 2023’ün sağlık ve huzur içinde geçmesini temenni etti. Gönüller alan ve Mevlana’nın sözüyle muhabbet ve sohbete vurgu yapan Başkan Erdoğan, "Mutlu olmak istiyorsan gönüller almaya bak demiş Hazreti Mevlana. Bizlerde yeni yıl öncesi eşim Feride Erdoğan ile birlikte ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarımız ile bir araya geldik yeni yıllarını kutladık. Hanelerinin ve ekmek teknelerinin kapılarını bizlere açan, güler yüzleri ile bizleri ağırlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim, birlik ve beraberlik içerisinde sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir yıl geçirmeyi nasip etsin inşallah” açıklamasında bulundu. 

Görevi Başındaki Çalışanlara Ziyaret

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yeni yılın ilk saatlerine doğru ise 2023’e görevleri başında giren kamu personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Biga Devlet Hastanesi, Özel Biga Royal Hastanesi, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü, Biga İlçe Jandarma Komutanlığı, Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, nöbetçi eczane ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında kamu personeline meyve paketi ikramında bulunuldu. Biga Belediyesi’nin sahadaki personelini de yalnız bırakmayan Başkan Erdoğan, “Yeni yılın ilk saatlerinde çalışma arkadaşlarımızın yanında sahadaydık. Kaymakamımız Erdinç Dolu ile birlikte yeni yılın ilk saatlerinde hemşehrilerimizin huzuru aynı zamanda can ve mal güvenliği için nöbette olan değerli belediye, itfaiye, sağlık ve kolluk kuvvetlerimizi ziyaret ettik. Memleketimizin huzuru ve güvenliği için fedakarca görev yapan kahramanlarımızın yeni yılını kutluyor, görevlerinde kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yeni Yılın İlk Bebekleri

Başkan Erdoğan, gecenin ilerleyen saatlerinde ise yeni yılın ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti. 2023 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Zümra Agas ve ikizler Ece-Ege Deniz bebeklerin ailelerini tebrik edip, hayırlı ve bereketli bir ömür dileyen Başkan Erdoğan, “Rabbim vatana millete hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin” dedi.

X