Başkan Erdoğan’dan Ziyaretler

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga’daki çeşitli kurum ve kuruluşlarda göreve yeni başlayan isimlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda yeniden başkan seçilen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Sokullu’yu, görevlerine yeni atanan Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Burhan Akbaş ve Biga İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, “Yeniden güven tazeleyen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanımız Mehmet Sokullu’yu, İlçemize yeni atanan Biga Devlet Hastanesi Başhekimimiz Dr. Burhan Akbaş ile Biga İlçe Müftümüz Ertuğrul Akın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.