Başpehlivanlardan Başkan Erdoğan’a Ziyaret

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
17 Eylül’de düzenlenecek olan Biga Kurtuluş Günü Güreşleri’ne sayılı günler kala güreş dünyasının önemli isimleri Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı ziyaret etti.

Kırkpınar’ın Altın Kemerli Başpehlivanları Osman Aynur, Fatih Atlı, İsmail Balaban, Kırkpınar Cazgırlarından Emin Ger, Usta Güreş Antrenörü Bayram Ertan, Kurtuluş Güreşleri Ağası Hasan Karabiber ile MHP İlçe Başkanı ve aynı zamanda Güreş Antrenörü olan Salih Altınkaya Biga Kurtuluş Günü Güreşleri öncesi Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ile bir araya geldi. 

Gerçekleştirilen ziyaret sebebiyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erdoğan, yaptığı açıklamada tüm Bigalıları bu büyük organizasyona beklediklerini dile getirerek, “Kırkpınar Cazgırlarından Emin Ger’i, Usta Güreş Antrenörü Bayram Ertan’ı, Kırkpınar’ın Altın Kemerli Başpehlivanları Osman Aynur’u, Fatih Atlı’yı, İsmail Balaban’ı, Kurtuluş Güreşleri Ağası Hasan Karabiber’i ve MHP İlçe Başkanımız aynı zamanda Güreş Antrenörü Salih Altınkaya’yı belediyemizde ağırladık. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 17 Eylül’de Kıspet Ustası İrfan Şahin Er Meydanı’mızda gerçekleştireceğimiz Kırkpınarın tüm altın kemerli pehlivanları ve 400 ‘e yakın pehlivanımızın katılacağı Biga Kurtuluş Günü Güreşlerimize tüm güreş severleri bekliyoruz” dedi.

X