Bekir Develi’ye Yoğun İlgi

Yazar ve program yapımcısı Bekir Develi’nin Biga Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlediği ‘Bizim Hikayemiz’ söyleşisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TV - Sosyal Medya Programcısı ve Yazar Bekir Develi Biga’ya misafir oldu. 3 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bekir Develi, aile yapıları, çocuk yetiştirme ve pek çok konuyla ilgili anlatımlarda bulunarak anlattığı hikayeleriyle de dinleyenleri farklı dünyalara sürükledi. Kah düşündüren, hak ağlatıp güldüren Develi, katılımcıları gönlünde taht kurdu.

Program sonunda Bekir Develi’ye çiçek ve plaket takdim eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Bekir Develi ile Bizim Hikayemiz adlı söyleşiyi hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Gülerken düşündüren, günümüzden gönüllerimize kıymetli pencereler açan Bekir Develi’ye ve katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.