Belediye Ekipleri, Dört Bir Koldan Biga İçin Çalışıyor

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanında bakım, onarım ve yeşil alan çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bir yandan Koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında çalışmalarına devam eden Biga Belediyesi diğer yandan ise şehir genelinde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerek tespit edilen gerekse WhatsApp iletişim hattına gelen talep ve şikayetleri çözüyor. Son olarak Hüseyin Onan Caddesi üzerindeki dar yolu genişleterek kilit parke taş döşeyen ekipler, istinat duvarı yaparak aydınlatma çalışmalarını sağladı. Yıllardır araç ve yaya geçişinde sorun oluşturan nokta yeni bir görünüme kavuşmuş oldu. 

Ekipler, Şehitlik bölgesindeki atıl vaziyette bulunan kafenin büyük bölümünde gerçekleştirdiği yıkım sonrası yenileme çalışmalarına başladı. Kafe, yapım ve yenileme çalışmalarının ardından seyir terası özelliğiyle vatandaşlara hizmet verecek. Mezarlıklardaki zarar gören kabir duvarlarını da yenileyen ekipler, tamir ve onarım çalışmalarını yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü şehrin dört bir yanında araç ile yayaların güvenli ve rahat ulaşım sağlamaları için yeni asfalt ve taş döşeme çalışmalarıyla birlikte yol, kaldırım ve kilit parke taş onarım çalışmalarını sürdürüyor. 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yeşil alan çalışmalarına hız kazandırdı. Çiçekle güzelleşen ilçenin muhtelif yerlerindeki parklarda ve yeşil alanlarda çim biçme, budama ve ara refüjlerde ot temizliği gerçekleştiren ekipler aynı zamanda peyzaj düzenleme ve sulama yapıyor. Mezarlıkları da ihmal etmeyen ekipler temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. 

Dört koldan çalışan ekipler, Biga’nın her noktasın dokunmaya devam ediyor.

X