Biga Belediye Personeli Sağlık Taramasından Geçti

Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt

Biga Belediye çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası gereği mobil sağlık aracı ile geniş kapsamlı sağlık taraması yapıldı.

Biga Belediyesi itfaiye personeli, kadrolu işçileri ve sözleşmeli personeli 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında İtfaiye Müdürlüğü Hizmet Binası’nda sağlık taramasından geçti. Sağlık taraması kapsamında personele akciğer grafisi, odyometri (işitme) testi, solunum fonksiyon testi ve kan tahlilini içeren sağlık taraması uygulandı.

Tüm personelin periyodik olarak sağlık taramasından geçirildiğini söyleyerek tarama hakkında bilgi veren Biga Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Volkan Ayhan, “Sağlık personelimizle birlikte Belediyemizin itfaiye personeli, kadrolu işçileri ve sözleşmeli memurlarını sağlık taramasından geçirdik. Buradaki amacımız ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesi ile birlikte mevcut sağlık problemlerinin ortaya konulmasıdır” dedi.

Sağlık taramasıyla ilgili açıklamada bulunan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında tüm personelimize sağlık taraması yapıldı. Biga’mıza gece gündüz demeden, özveriyle hizmet eden personelimizin sağlığı her şeyden önce geliyor. Amacımız sağlıklı personelimizle halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek çünkü hizmet verimliliği sağlıktan geçer. Sağlık personelimiz testler tamamlandıktan sonra ise sonuçları raporlaştırıp çalışanlarımızın dosyalarına kaydedecek ve takibini yapacak. Önce sağlık diyorum ve arkadaşlarımıza da görevlerinde sağlıklı, başarılı çalışmalar diliyorum” diye konuştu.

 

X