Biga Belediyesi Dev Ramazan Organizasyonu Düzenliyor

Resim
Resim
alt
alt
Özet
:
Biga Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ‘Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşıyoruz’ anlayışıyla toplu iftar yemeği ve eğlence programına ev sahipliği yapacak.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, şehrin farklı mahallelerinde vatandaşların evine iftara misafir olup gönül köprüleri kurmaya devam ederken, Biga Belediye Meydanında ise toplu iftar yemeği ve eğlence programı düzenlenecek. 

22 Nisan 2022 Cuma günü saat 19:00’da başlayacak olan İftar ve Ramazan Eğlencesi programında musiki dinletisi, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve toplu iftar yemeği verilecek. Vatandaşların huzur ve keyif dolu bir Ramazan akşamı yaşayacağı gecede çocuklar için düzenlenecek eğlenceyle Hacivat ve Karagöz, Sihirbaz, Orta oyunu, Jonklör etkinlikleri olup çeşitli ikramlarda bulunulacak. 

Ramazan ayının bereketini Bigalılar olarak hep birlikte yaşadıklarını söyleyen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Pandemi nedeniyle son iki Ramazan’dır bir araya gelemiyorduk. Çok şükür bu zorluğu büyük oranda atlatırken, Ramazan’ın birlik ve beraberlik heyecanıyla binlerce vatandaşımızla bir araya gelip toplu iftar yemeği ve eğlence programı düzenliyoruz. Çocuklarımızla, gencimizle, yaşlımızla heyecan ve coşku dolu bir Ramazan gecesi yaşıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi sofralarımızı büyütüp, mübarek ayı bereketlendirerek Belediye meydanımızda kuracacağımız iftar soframıza ve eğlencemize davet ediyorum" dedi.

X