Biga Belediyesi Filosuna Bir Araç Daha Ekledi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ‘Temiz Bir Türkiye için’ anlayışıyla çıktığı yolda Biga Belediyesi’ne yol süpürme aracı hibe etti.

Her geçen gün araç filosunu güçlendirerek Biga’ya daha hızlı ve etkin bir hizmet veren Biga Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hibesiyle yol süpürme aracını filosuna dahil etti.

Aracı inceleyen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan hibe olarak temin ettiğimiz yol süpürme aracımız Biga’mıza hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na teşekkür ediyorum.Temiz bir Biga için durmadan yorulmadan çalışıyoruz” dedi.