Biga Belediyesi, Kıraathaneleri Dezenfekte Etti

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediyesi, 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeniden vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak olan Biga’daki kıraathanelerde dezenfekte çalışması yaptı. 

Biga Belediyesi, Koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında tedbir ve çalışmalarına devam ederken, Biga esnafına destek niteliğindeki faaliyetlerini de sürdürüyor. Bu kapsamda Kovid-19 tedbirleri nedeniyle geçici olarak faaliyetleri durdurulan kıraathaneler 1 Haziran Pazartesi günü müşterilerine yeniden hizmet vermek için hazırlık yaparken, Biga Belediyesi ekipleri de Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın talimatıyla dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. 

Belediye ekipleri, Biga Kahveciler Esnaf Odası’na bağlı olarak hizmet veren kıraathaneleri masa, sandalye, kapı ve ocaklar başta olmak üzere yerleri dezenfekte ederken, ilaçlanan mekanlara belge verildi. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici süreyle kapatılan kıraathaneler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjdeye göre 1 Haziran tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayacak. Belirlenen kurallar dahilinde saat 22.00'ye kadar hizmet verecek olan kıraathanelerin Kahveciler odamızla koordineli halde hareket ederek dezenfekte çalışmasını yaptık. Bizim de hem esnafımızdan hem de vatandaşlarımızdan ricamız maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları yönündedir. Lütfen sosyal mesafeye dikkat edelim. Ben kıraathane işletmesi sahibi arkadaşlarımıza da dükkanlarının kapalı olduğu sürede gösterdikleri sabır için teşekkür ederim. Yeni süreç hayırlı olsun” diye konuştu.

X