Biga Belediyesi’nin Standına Fuarda Özel İlgi

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Güney Marmara’nın en büyük organizasyonlarından biri olan ve yoğun katılımın yaşandığı Biga Fuarı’nda yer alan Biga Belediyesi vatandaşları misafir etti.

30 Eylül-02 Ekim 2022 tarihlerinde Biga Belediyesi’ne ait 22 bin metrekarelik kapalı pazar yerinde düzenlenen 16. Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı son teknoloji ve yenilikleri çiftçilerle buluştururken, on binlerce insan fuarı gezdi.

Gıdadan, tarım ve hayvancılık ürünlerine, reklamcılıktan otomotiv sektörüne kadar yüzlerce standın açıldığı fuara yoğun ilgi ve katılım yaşanırken, Biga Belediyesi de açtığı stantla proje ve çalışmalarına yönelik bilgilendirmede bulundu. Aynı zamanda vatandaşlara Atatürk Kültür Kerkezi ve bilgi evlerindeki kış kursları ve Biga Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu kış kursları hakkında bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı. Vatandaşlar, Biga Belediyesi’nin standındaki Light Box pano ve dev LED ekranda proje, hizmet ve çalışmaları incelerken aynı zamanda ikramlarda bulunuldu. 

Biga Belediyesi’nin standını ziyaret eden vatandaşlarla sohbet ederek, merak edilen proje ve çalışmalar hakkında da bilgi veren Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti başkanları, sektör temsilcileri ve kurum, kuruluş müdürleri gibi birçok ismi misafir etti.

Başkan Erdoğan ayrıca üç gün boyunca stantları gezip esnaflara hal ve hatırlarını sorarak hayırlı işler diledi.

X