Biga’da Kovid-19 Denetimleri Sürüyor

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Kaymakamlığı, Biga Belediyesi, muhtarlık ve ilgili odaların katılımıyla gerçekleşen Kovid-19’la mücadele denetimleri aralıksız devam ediyor.

Biga genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında gerçekleşen denetimlerin üçüncüsü yapıldı. Denetleme çalışmalarına  Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, Biga Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Kahveciler Odası Başkanı İlhan Yavuz, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaş ve Hamdibey Mahallesi Muhtarı Saim Özcan katıldı.

İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde eş zamanlı başlatılan koronavirüs tedbirleri kapsamında Biga Kaymakamı Mustafa Can iş yerlerinde maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarını denetleyen emniyet, jandarma, sağlık, tarım, belediye başkanlığı ve ilgili odaların temsilcilerinden oluşan ekiplere eşlik ederek denetimlere katıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında market, çay ocakları, lokantalar, fırın, taksiler, minibüsler, berber, kuaförler ve Çarşamba günü Biga Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde kurulan pazar yerini denetleyerek sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uyulup uyulmadığı dikkate alınarak denetimler gerçekleştirildi. Denetimler kapsamında esnaf ve vatandaşlara koronavirüs ile ilgili bilgiler verildi.

X