Biga’daki Çocuklar İçin Eğlence Zamanı

Biga Belediyesi Çocuk Şenliği, birbirinden renkli ve eğlenceli içeriğiyle 20 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek.

Biga Belediyesi, çocukların doyasıya eğleneceği oyun parkurlarından palyaçolara, sihirbaz gösterisinden robotlara kadar birbirinden farklı etkinliklerin yer alacağı çocuk şenliğini 20 Kasım 2021 Cumartesi günü Biga Kapalı Spor Salonu’nda yapacak. Biga’mızda eğlence zamanı temasıyla gerçekleşen şenlik saat 11:00 ile 21:00 arasında çocukları ve ailelerini ağırlayacak.

Çocukların mutluluğunun her şeyden değerli olduğunu belirten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, herkesi eğlenceye davet etti. Başkan Erdoğan, “Kovid-19 salgını nedeniyle yaklaşık 1,5 yıllık aranın ardından yüz yüze ve tam zamanlı eğitime kavuşan yavrularımız içinde bulundukları ara tatilde ise bol bol dinleniyor, kitap okuyor ve oyunlar oynuyor. Bizler de Pazartesi günü ders başı yapacak çocuklarımız için 20 Kasım Cumartesi günü şenlik düzenlemeyi istedik. Birçok oyun grubunun ve eğlencenin olacağı, sabahtan akşama kadar sürecek şenliğimizde ikramlarımız da olacak. Ben tüm çocuklarımızı ve ailelerimizi İÇDAŞ Fen Lisesi karşısındaki Biga Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek şenliğe davet ediyorum” diye konuştu.