Cengiz Topel Caddesi Esnafıyla Kahvaltı

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Cengiz Topel Caddesi’ndeki esnafla kahvaltıda bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık buluşan, talep ve önerileri dinleyerek Biga’da devam eden proje ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan bu kez, Cengiz Topel Caddesi’nde dükkanı bulunan esnafla kahvaltıda bir araya geldi.

Biga Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci’nin de eşlik ettiği kahvaltıda Başkan Erdoğan, esnafla sohbet ederek kahvaltı yaptı.

‘Biga esnafı candır’ vizyonuyla hareket eden Başkan Erdoğan yaptığı paylaşımda, “Güne Cengiz Topel Caddemizdeki emektar esnaf kardeşlerim ile kahvaltı yaparak başladık. İstişarelerde bulunarak notlarımızı aldık. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, tüm esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum. Biga esnafı candır” değerlendirmesinde bulundu.