Dalgalan Sen de Şafaklar Gibi Ey Şanlı Hilâl!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un çağrısıyla, tüm Türkiye'de olduğu gibi Biga'da da bayrak töreni yapılarak, İstiklal Marşı okundu.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın çağrısıyla tüm ülkede aynı anda gerçekleşen İstiklal Marşı törenine, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve okul müdürleri katıldı.

11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da tüm okullarımızın bahçesinde bayrak töreni yapıldı ve İstiklal Marşı'mız okundu. Eş zamanlı olarak TRT EBA İlkokul, Ortaokul, Lise kanallarımızda saat 10.00'da yayınlanan İstiklal Marşı'na öğrenciler, öğretmenler ve aileleri bulundukları yerden eşlik etti.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk 'un çağrısı ile ülkemiz genelinde gerçekleştirilen bayrak törenine bizde Biga Atatürk Anadolu Lisesi Okulumuzdan eşlik ettik. En kısa zamanda aynı coşkuyla okullarımızda buluşmak dileğiyle." paylaşımında bulundu.