İl Genel Meclis Başkanı Önder'den Biga Belediyesi'ne Ziyaret

Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ı ziyaret etti.

Biga'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ile bir araya geldi. Ziyarette, Biga Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner, Sıtkı Keçeci, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Saim Yılmaz, MHP İl Genel Meclis Üyesi Enver Koç, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici ve ilçe teşkilatları katıldı.

Başkan Erdoğan, "İl Genel Meclis Başkanımız Nejat Önder’i, İl Genel Meclis Üyelerimiz, AK Parti İlçe Teşkilatımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Belediyemizde ağırladık. Başkanımız Nejat Önder’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.