Kilit Parke Taş Döşemeleri Tüm Hızıyla Sürüyor

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Biga Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde başlatılan parke kilit taş döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, göreve geldiği günden bu yana “Hiçbir vatandaşımızın ayağı çamura değmeyecek, hiçbir hemşehrimiz toz solumayacak” düsturuyla yol yapım çalışmalarının talimatını vermişti. İlk günden bu güne tüm Biga genelinde bir yandan kilit parke taş bir yandan da sıcak asfalt çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

İlçe genelinde birçok mahallenin asfaltlama, kilit parke taşı döşeme ve yol bakım onarım çalışmalarını gerçekleştiren ekipler son olarak Çad Caddesi, Çınarlı Sokak, Arıburnu Sokak, Sedir Sokak, Meşe Sokak, Akasya Sokak’taki çalışmaları tamamladı.

Yol yapım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Yaz aylarından kış aylarına kadar gerek sıcak havada gerekse soğuk havada ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle ilçemizin alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Yaptığımız ve planladığımız çalışmalarla kıymetli hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Bizim her zaman ifade ettiğimiz bir şey vardı. Hiçbir vatandaşımızın ayağı çamura değmeyecek, hiçbir hemşehrimiz toz solumayacak. İnşallah bu düsturla çalışıyor ve ilçemizin cadde ve sokaklarını yeni bir görünüme kavuşturuyoruz. Ayrıca bir yandan da vatandaşlarımızın WhatsApp çözüm hattımızdan bizlere ulaştırdığı talep ve şikayetler kapsamında bakım onarım ya da ihtiyaçları doğrultusunda istekler yerine getiriliyor” diye konuştu.

 

X