Kreş İnşaatı Protokolü İmzalandı

Resim
Resim
alt
alt
Özet
:
Şirintepe Mahallesi’ne yapılacak olan çocuk gündüz bakımevi için Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ile Ertuğrul Faruk Aydın arasında protokol imzalandı. 

Ekim 2020 Meclis Toplantısında Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın Biga Devlet Hastanesi bahçesindeki alana kazandırmayı planladığı çocuk gündüz bakımevi görüşülmüş, gündüz bakımevi için gerekli tadilatı ve iç teşrifatı sağlayacak olan hayırsever Ertuğrul Faruk Aydın ile Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan arasında imzalanacak olan protokol için Başkan Erdoğan’a oy birliğiyle imza yetkisi verilmişti. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AYKAR Ticari Yatırımlar ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Faruk Aydın ile Biga Devlet Hastanesi bahçesindeki ek binanın revize ve tadilatı sonucu yapılacak olan Biga Belediyesi Eczacı Zübeyde Aydın Çocuk Gündüz Bakım Evi Projesinin protokolünü imzaladı. 

Başkan Erdoğan, “Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyor anlayışımızla Şirintepe Mahallemize de kreş kazandırıyoruz. AYKAR Ticari Yatırımlar ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Faruk Aydın Bey’in revize ve tadilatını üstlendiği projemiz için hazırladığımız protokolümüzü imzaladık. Çalışmalarına yakın zamanda başlanacak olan çocuk gündüz bakımevinin ismi Biga Belediyesi Eczacı Zübeyde Aydın olacak ve hem hastane personeli hem de mahalle sakinlerinin ihtiyacına cevap verecek. Projemiz 15 Mart 2021 tarihinde tamamlanacak. Biga’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

X