Kutsal Emanetler Denizkent’te Teslim Edildi

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulmak üzere Gelibolu Yarımadası’ndan getirilen ‘Kutsal emanetler’ Denizkent’te düzenlenen törenle Bandırma Kaymakamlığı’na teslim edildi. 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a takdim edilmek üzere Gelibolu Yarımadasından alınan toprak, deniz suyu ve Türk Bayrağı Çanakkale İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı atletler tarafından Biga Kaymakamı Erdinç Dolu'ya teslim edildi. Kaymakam Dolu, Kutsal Emanetleri teslim aldıktan sonra Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal'a teslim etti.

Denizkent Jandarma Karakol Komutanlığı bahçesinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programa Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, protokol, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili bir konuşma gerçekleştirerek, şehitleri andı.

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunması sonrası Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Çanakkaleli atletlerce Gelibolu yarımadasından getirilen Türk bayrağı, kutsal toprak ve deniz suyundan oluşan kutsal emanetleri öperek Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal’a teslim etti. Kaymakam Aksakal, aynı şekilde öperek aldığı kutsal emanetleri Gönenli atlet öğrencilere verdi.
 

X