Öğrenciler Karnelerine Canlı Yayında Kavuştu

Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Koronavirüs nedeniyle eğitimlerine online devam eden öğrenciler karne heyecanlarını da online yaşadı. 

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem karne töreni Fatih İlkokulunda online olarak gerçekleştirildi. Çevrimiçi karne programında Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Yusuf Yalçın ve okul müdürü Ahmet Ulus Fatih İlkokulu öğrencileri ile canlı yayın sistemi üzerinden karne töreni için bir araya geldi.

Biga Kaymakamı Mustafa Can, 2020-2021 eğitim öğretim yılının 1.dönemi öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla ve evde anne babaların çocukların etkin katılımıyla zor bir süreci başarıyla tamamladıklarını ifade etti. Öğrencilere ve öğretmenlere iyi tatil dileklerinde bulundu. Kaymakam Can, “Öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte ilçemizde yaklaşık 14 bin öğrenci karne alarak 23 günlük yarıyıl tatiline girdi. Bu zor süreçte öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Yıl sonunda karne coşkusunu hep birlikte yaşamayı temenni eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan şunları söyledi: “Zahmetli ve yorucu bir eğitim öğretim yılının sonunda bugün karnelerinizi alıyorsunuz. Her yıl karne dağıtım törenlerinde sizlerin heyecan ve sevinç dolu sesleriyle yankılanan bu okullar, bu sıralar maalesef bu karne günü sebebiyle sessiz. Ama üzülmeyin inşallah bu süreci de hep beraber el ele gönül gönüle verip alınan tedbirlere uyarak atlatacağız ve özlediğimiz o güzel günlere hep beraber kavuşacağız. Bizler sizlerden çok şey bekliyoruz. Sizler bugünün umudu yarının geleceğisiniz. Geleceğinizin yöneticileri, öğretmenleri, doktorları, mühendisleri, bilim adamları hepsi siz gençlerin içinden çıkacak. Bu zorlu süreçte görevlerinizi en iyi şekilde yapan ve sizlerin üzerinde büyük emekleri olan kıymetli öğretmenlerimiz ve ailelerimize çok teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah ikinci dönemde online eğitimden, yüz yüze eğitime geçeceğiz ve yıl sonu karne heyecanınızı hep birlikte coşkuyla kutlayacağız.” 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Yusuf Yalçın, "Öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte Biga'da yaklaşık 14 bin öğrenci karne alarak 23 günlük yarıyıl tatiline girdi. Öğretmen ve öğrencilerimiz tatilde dinlenme fırsatı bulacak. Bu zor süreçte öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, eğitim yöneticilerimizi ve tüm eğitim çalışanlarını göstermiş oldukları gayretten dolayı kutluyorum. Öğrencilerimizin 15 Şubat'ta tekrar sınıflardaki yerlerini almalarını diliyorum" dedi.

X