Vali Aktaş’tan Biga Belediyesi’ne Ziyaret

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı ziyaret etti.

İki gün süren program kapsamında bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Biga’ya gelen Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Biga Kaymakamı Mustafa Can ile birlikte Biga Belediyesi’ni ziyaret ederek Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci ile Meclis Üyesi Jale Kırbaş’la sohbet etti. Biga Belediyesi’nin hem Kovid-19’la mücadele hem de proje ve çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Aktaş, ilçeye sundukları hizmet için Başkan Erdoğan ve belediye personeline teşekkür etti. Başkan Erdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Aktaş’a teşekkürde bulundu.

Biga Belediyesi bünyesinde yer alan Biga ve çevresine ait etnografik malzemelerin sergilendiği Halim Bey Konağı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulunan ve sergilenen eserler hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Aktaş, Başkan Erdoğan ile birlikte Biga Kent Konseyi ve Biga Engelliler Derneği’nde görüşmeler gerçekleştirerek sohbet etti.

Yapılan ziyaretlerin ardından Vali İlhami Aktaş, Biga çarşı ve pazar esnaflarını ziyaret etti. Esnaflar ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, esnaflara bol bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Ayrıca Bigalı vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve bir süre sohbet eden Vali Aktaş istek, talep ve sorunlarını dinledi. Bigalılar Vali İlhami Aktaş’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş ve Kaymakamımız Sayın Mustafa Can makamımda bizleri ziyaret etti. Ardından Valimiz ve Kaymakamımız ile beraber pazar yerimize, Engelliler Derneğimize ve Kent Konseyimize ziyaretlerde bulunarak hemşehrilerimizle hasbihal ettik. Değerli Valimize ve Kaymakamımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

X