Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Eskişehir Anadolu Üniversitesi
Bölüm
Kamu Yönetimi
0286 315 00 00 (Dahili: 318)
E-Posta
alperenpiskin@biga.bel.tr

Biga Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü olarak genç ve dinamik ekibimizle Belediyemizin ihtiyaç duyduğu strateji ve tanıtım faaliyetlerinin oluşturulmasında ve yönetilmesinde rol almaktayız. Facebook, Instagram ve Twitter gibi dijital platformlarda Belediyemizin tanıtımını yapmak suretiyle vatandaşlarımızı bilgilendirirken ihtiyacınız olan bütün desteği sağlamaktan mutluluk duymaktayız.

VİZYON

Biga Belediyesi'nde meydana gelen ve kamuoyunu ilgilendiren olay ve gelişmeler hakkında toplumu bilgilendirmek, Belediyeyi bölgesel ve ulusal düzeyde tanıtmak, Belediye hizmetlerindeki gelişmeleri duyurmak, Biga Belediyesi'nin işleyişinin, fiziki yapısının, olanaklarının, organizasyonlarının etkin bir biçimde tanıtımını gerçekleştirmek, Belediye organizasyonlarına ve faaliyetlerine destek vermek, basında ve kamuoyunda gelişen olaylarda Belediyemizin bakış açısını zamanında ve en doğru şekilde sunmak, Basın ve yayın organlarında çıkan ve Belediyeyi ilgilendiren haberler konusunda Belediye yönetimini bilgilendirmektir.

MİSYON

Biga Belediyesi'nin bölge genelinde en çok takip edilen, ulusal düzeyde de en çok tanınan bir Belediye olmasını sağlamaktır. Sosyal medyada doğru, hızlı, güncel ve etkin bilgi akışı sağlamak, hizmet alanında yapılan çalışmalar ile gelişen olayları vatandaşlarımıza aktarmaktır.