ŞEHİTLİK DÜĞÜN SALONU VE ÇOK AMAÇLI MEYDAN

Resim

Turan ve Hamdibey Mahalleleri içerisinde bulunan Şehitlik bölgesinde tarihin en büyük yatırımı yapılıyor.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın seçim vaatlerinde yer alan şehitlik düğün salonu projesi ile birlikte şehitlik sakinlerinin istediği doğrultusunda halı saha, çocuk oyun parkı, seyir terası ve kafeteryasının temeli atıldı. Projeler, hızla ilerliyor.

Üç önemli projenin birlikte yükseldiği mahallede 7’den 70’e herkes ferah ve modern bir ortamda keyifle zaman geçirecek ve cemiyetlerini yapabilecek. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Şehitlik mevkii vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimizin yattığı çok kutsal ve kıymetli bir yer. Bu nedenle de burada başlattığımız projelerimizi çok değerli buluyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin doya doya futbol oynayabileceği halı sahanın, komşularımızın cemiyetlerini modern bir ortamda yapacağı üzeri kapalı yazın ve kışın kullanılabilecek düğün salonu temelini attık. Manzarının keyfininin çıkarılacağı seyir terası ve kafeteryası ile çocuk oyun parkının yapımına başladık. Mahallemiz için şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarımız hızla tamamlanarak inşallah komşularımız için kazandırılacak” dedi.

Şehitlik sakinleri ise Başkan Erdoğan’a teşekkür ederek, bölgede süren çalışmalardan ve hayata geçen projelerden büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Haber için tıklayın>>>