Başkan Erdoğan, Berat Kandilinde Vatandaşlarla Buluştu

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Berat Kandili dolayısıyla esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mezarlık ziyareti de yapan Başkan Erdoğan, dua etti.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, hemşehrilerinin ve ziyaret ettiği esnafın Berat Kandili’ni kutladı. Çocuklarla da sohbet ederek kandilini kutlayan ve onlara oyuncak hediye eden Başkan Erdoğan, Ramazan ayının yaklaştığı şu mübarek günlerde tüm insanlığın sağlıklı ve huzurlu yaşamasını temenni etti.

Vatandaşlarla sohbet eden ve yoldan geçen araç sürücülerine de kandil simidi ikram eden Başkan Erdoğan, “Berat Kandili dolayısıyla hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Mübarek Berat Kandili’mizde hazırladığımız kandil simitlerimizi halkımızla ve esnafımızla paylaştık. Ardından ilçemizdeki Karaçayır ve Çiçeklidede mezarlıklarımızı ziyaret ederek aramızdan ayrılan kıymetli büyüklerimize ve yakınlarımıza dualar ettik. Paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşadığımız Ramazan Ayı’nı karşılayacağımız bu mübarek günlerde, tüm insanlığın sağlık ve huzur içinde yaşamasını temenni ediyorum. İnşallah bu zorlu süreçleri de atlatarak özlediğimiz günlere kavuşacağız” dedi. 

Başkan Erdoğan'a, Biga Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci ile Meclis Üyeleri eşlik etti.

X