Başkan Erdoğan, görevine başladı

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Bigalıların teveccühüyle belediye başkanı seçilen Bülent Erdoğan, mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

Biga Adliye Sarayı'ndaki İlçe Seçim Kurulu'ndan İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını alan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Şuan itibariyle 55 bin nüfuslu Biga'nın belediye başkanıyım” dedi.

Mazbatasını aldıktan sonra ilk açıklamasını burada yapan Başkan Erdoğan, “Allah’ın izniyle Belediye Meclis üyelerimiz ve İl Genel Meclis üyelerimiz ile birlikte mazbatamızı teslim aldık. Bu mazbatayı büyük ailem Biga adına alıyorum. Bizlere güvenen, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen ve teveccühleriyle bize bu mukaddes görevi veren tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Biz gönüllere girmek ve gönül belediyeciliği yapmak istiyoruz. Bizim için Biga’ya hizmet vakti başlamıştır. Biz de Biga'mızın emanetine 5 yıl boyunca seçimlerden önce söylediğimiz gibi sahip çıkacağız, koruyacağız. Seçimden önce halkımızla paylaştığımız projelerimizi, Belediyecilik vizyonumuzu aynı şekilde sürdüreceğiz. Seçimler bitti. Herkesin görüşüne saygılıyız dedik. Bizim artık siyasi rozetimiz çıktı. Şu an itibariyle 55 bin nüfuslu Biga'nın Belediye Başkanıyım. Biga’mıza, şirin şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Mazbatasını aldıktan sonra Biga Belediyesi'ne gelen Başkan Erdoğan Biga Belediye Başkanlığı görevini devralarak, kendisine büyük bir coşkuyla eşlik eden vatandaşlarla buluştu.

Kesilen kurban ve yapılan duanın ardından belediye binası önündeki vatandaşlara hitap eden Başkan Erdoğan, "70 günlük seçim kampanya sürecimizi hep birlikte gerçekleştirdik. Bizi bu süreçte yalnız bırakmayan ilçe başkanlarıma, teşkilatlarıma, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, ülkü ocaklarımıza, Bigalı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yol hepimizin dedik. En hassas kantar milletin kantarıdır. Biz de bu kantara çıktık. Nasip oldu bugün Biga Belediye Başkanı olarak sizlerin bizlere vermiş olduğu destekle emanetiniz bugünden itibaren bizlere emanet. Emanetinizi canımız gibi, namusumuz gibi koruyacağıma buradan söz veriyorum. Biga Belediyesi şeffaf olacak, hesap verebilir olacak. Gönül belediyeciliği ile hizmetlerimiz sürecek. Bugünden itibaren bize oy vermeyen Bigalı hemşerilerimizin oyuna talibiz. Bizi 5 yıl çok iyi takip etsinler. Projelerimiz belli, vaatlerimiz belli. Tüm Bigalı hemşerilerimizin hizmetine talip olduğumuz gibi 5 yıl sonraki oylarına da talibiz. Biga Belediyemizin kapılarını herkese açıyoruz" dedi.

Biga Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Bülent Erdoğan, daha sonra tebrikleri kabul etti. Tek tek vatandaşlarla tokalaşan Erdoğan, gösterdikleri ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

 

 

X