Koronavirüs Denetimleri Kararlılıkla Sürüyor

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Biga Kaymakamlığı öncülüğünde gerçekleşen denetimler Biga'nın muhtelif yerlerinde devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı'nca ülke genelinde eşzamanlı başlatılan Koronavirüs tedbirleri kapsamında iş yerlerinde maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralları denetlendi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında market, çay ocakları, lokantalar, fırın, AVM, taksiler, minibüsler, berber ve kuaförler gibi iş yerlerinde sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uyulup uyulmadığı dikkate alınarak denetimler gerçekleştirildi ve esnaf ve vatandaşlara virüs ile ilgili bilgiler verildi.

Biga Kaymakamlığı tarafından kurulan denetim ekiplerine Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Güneş Arıkan, Biga Esnaf ve sanatkarlar Odası İbrahim Mutur, Kahveciler Odası Başkanı İlhan Yavuz, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaş, Eczacılar temsilcisi, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı İsmail Güven ve Sakarya Mahalle Muhtarı Mustafa Kurt eşlik etti.

X