1 Temmuz Kabotaj Bayramı Karabiga’da Kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Karabiga’da çelenk sunma töreni düzenlendi.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında düzenlenen törene Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Eren Öztaş, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, İlçe Jandarma Komutan V. Alaattin Demirkaya, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, Karabiga Liman Başkanı Mahmut Mumcu, Karabiga Jandarma Karakol Komutanı Ercan Çetin, İlçe Tarım Müdürü Fevzi Atmaca, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Serkan Kotel ve Karabiga okul müdürleri katıldı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Karabiga’mız da düzenlenen çelenk sunma törenine katıldık. Bu vesile ile tüm denizcilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyor, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutluyorum” ifadeleriyle bayramı kutladı.