Başkan Erdoğan’dan Kamu Bankalarına Ziyaret

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası Biga Şube müdürlerini ziyaret etti.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, şehrin tüm dinamikleriyle bir araya gelmeyi sürdürürken,  Biga’nın daha etkin ve kaliteli işler başarması için fikir alışverişi yapıyor.

Bu vesileyle Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası Biga Şube müdürlerini ziyaret eden Başkan Erdoğan, ziyaret sonrası “Kamu Bankalarımızı ziyaret ederek Biga'mız için yapılması gereken konularda fikir alışverişinde bulunduk. Tarım, sanayi ve ekonomiyle ilgili çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Halkbank Şube Müdürü Mustafa Gökdemir, Vakıfbank Şube Müdürü Olcay Bilginar ve Ziraat Bankası Şube Müdürü İnanç Zafer Yılmaz'a misafirperverlikleri için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.