Biga Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediyesi’nin 2022 yılı Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan başkanlığında ve Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. 

Biga Belediye Meclisi Eylül 2022 ayı Olağan Meclis Toplantısı 6 Eylül 2022 Salı saat 16:00’da Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıda 2 gündem maddesi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıya, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 217, 249, 250 ve 699 adanın bulunduğu yaklaşık 28 hektarlık alanın plan ve tadilatının kabul ve tasdiki ile Mimari Estetik Komisyonu kurulması oy birliğiyle kabul edildi. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Belediyemiz mücavir alan sınırları içerisindeki alanlarda kaliteli bir mimari ve fiziksel çevrenin elde edilmesinin sağlanması amacıyla nitelikli mimarinin uygulanmasını ve estetik çözümlere ulaşılmasını sağlamak amacıyla komisyonumuz kuruluyor. İlgili maddemiz oy birliğiyle İmar Komisyonuna sevk edildi. Mimari Estetik Komisyonunun oluşumu ve ve çalışma usul ve esaslarına ilişkin yönetmelik taslağı İmar Komisyonunca verilecek olan raporun görüşülerek karar bağlanması için 12 Eylül 2022 Pazartesi saat 16:00’da meclisimizin ikinci oturumunu yapacağız. Meclis toplanıtısına katılımlarınız ve çalışmalara desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

18 Eylül etkinliklerine ilişkin açıklamada bulunan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “18 Eylül Biga’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl kutlama etkinlikleri dün futbol turnuvasıyla başladı ve devam ediyor. 100. yıl Biga’mız için çok kıymetli. Biga Belediyesi olarak ev sahibiyiz ve bu yıl etkinliklerimiz yoğun yaşanıyor. Meclis üyelerimizin, Belediye müdürlerimiziden ve personelimizinden etkinliklerimize sahip çıkmasını ve katılımını bekliyoruz, tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu.

X