Biga Belediyesi Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Biga Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde başlatacağı yaz okuluyla eğlence ve eğitim dolu bir sezonun kapılarını aralıyor.

Biga Belediyesi Yaz Okulu kayıtları başladı. 1 Temmuz 2020 -  1 Eylül 2020 tarihlerini kapsayan eğitim-öğretim döneminde deneyimli öğretmen kadromuzla hijyenik ortamda, sağlıklı beslenme, akıl ve zeka oyunları, kavram çalışmaları, mutfak etkinlikleri, bahçe oyunları, montessori, deneyler ve yarışmalar çocuklarımızla olacak.

Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde başlayan yaz okuluyla çocuklarımızı eğlence ve eğitim ile dopdolu bir yaz bekliyor.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için ; 0286 316 46 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.