Biga, Birlik Beraberlik ve İstişareyle Yönetiliyor

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Mecliste grubu bulunmayan siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek şehirdeki proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Adapark’ta düzenlenen programa Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, Belediye Meclis Üyeleri ile Büyük Birlik Partisi Biga İlçe Başkanı Enes Şahin, Genç Parti Biga İlçe Başkanı Hüsnü Kınasakal, Saadet Partisi Biga İlçe Başkan Yardımcısı Metin Yazan, Zafer Partisi Biga İlçe Başkanı Muharrem Maral, Deva Partisi Biga İlçe Başkanı Hikmet Murat Türkkan, Vatan Partisi Biga İlçe Başkanı Hüseyin Çimen, Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Başkanı Recep Durmaz, Türkiye Komünist Partisi Biga İlçe Başkanı Nermin Aydın Üstün, Güç Birliği Partisi Biga İlçe Başkanı Hakan Ubay katıldı. 

İlçe Başkanlarına Biga Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ve devam eden proje ve çalışmaları hakkında bilgi veren, merak edilenleri yanıtlayan Başkan Erdoğan, “Birlikte yönetim ilkesiyle görevimize devam ederek, halkımızı, esnafımızı, STK’larımızı, siyasi partilerimizi kısacası tüm dinamiklerimizi dinleyerek Biga’mız için hizmetlerimizi tüm gücümüzle sürdürüyoruz. Siyasi görüşü farklı da olsa Biga’mız için birlik beraberlik içinde güzel işler yapmanın derdindeyiz. Bu toplantıları da bu nedenle çok önemsiyoruz. Söz verdiğimiz gibi Gönüllerin Şehri Biga'mızı istişare kültürü ile yönetmeye devam ediyoruz. Meclisimizde grubu olmayan siz kıymetli İlçe Başkanlarımız ile bir araya gelmeyi çok önemsiyoruz. Toplantımızı üç yılı geçen sürede Biga’mıza kazandırdığımız projeleri, yaptığımız çalışmaları, çözdüğümüz sorunları anlatmak, devam eden yada yapacağımız çalışmalar ve projelere dair fikir alışverişi yapmak için düzenledik. Değerli fikirleriniz, görüşleriniz ve katılımınız için teşekkür ederim” dedi. 

İlçe Başkanları bir araya gelmenin çok değerli olduğunu ifade ederek Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a böyle bir toplantıyı düzenlediği, istişarede bulunup fikirlerini aldığı için teşekkür etti.

X